POGOJI POSLOVANJA

Spletni strani www.dentalna-medicina.si, www.dentalna-estetika.si in vse spletne strani znotraj te domene so last podjetja Ordinacija dentalne medicine d. o. o., Peričeva 31, 1000 LJUBLJANA. Spletna stran je namenjena predstavitvi dejavnosti podjetja.

Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu, so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Družba Ordinacija dentalne medicine d. o. o. se obvezuje, da bo storila vse, kar je v njeni moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Spletna stran bo praviloma dostopna 24 ur na dan vse dni v letu. Zaradi tehničnih ali drugih razlogov je lahko spletna stran nedosegljiva tudi brez vnaprejšnjega opozorila, vendar družba Ordinacija dentalne medicine d. o. o. ni odgovorna za obdobja nedelovanja.

Zaščita avtorskih pravic

To spletno mesto je izključna last družbe Ordinacija dentalne medicine d. o. o., zato je prepovedana kakršna koli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Brez predhodne vednosti in dovoljenja družbe Ordinacija dentalne medicine d. o. o. je prepovedano kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov. Nekatere slike na spletni strani so licenčno uporabljene s spletne strani freepik.com in unsplash.com.

Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta se na vaš računalnik shrani »piškotek«, ki ga lahko tudi sami odstranite ali z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo s spletnim mestom in s pomočjo katerih lahko spletno mesto vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da prek teh datotek nikakor ne moremo priti do vaših osebnih podatkov ali podatkov, shranjenih na vašem računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema itd.). Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani prek spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja lastne identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti.

Zunanje povezave

V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, družba Ordinacija dentalne medicine d. o. o. ne prevzema odgovornosti niti za vsebino niti za pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Sprememba pogojev

Družba Ordinacija dentalne medicine d. o. o.  si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila in pogoje uporabe.

Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

Zaključek

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji in jih boste spoštovali.

Ordinacija dentalne medicine d.o.o.

Ljubljana, 20. maj 2021