O NAS

V Ordinaciji dentalne medicine imamo pred seboj nove izzive. Izpolnjevati želimo potrebe, pričakovanja in želje pacientov. Dentalna medicina temelji na sodobnih računalniških orodjih, s katerimi lahko zgodaj prepoznamo bolezenske spremembe in pacientom omogočamo ohranjati zobe in zdravje ustne votline skozi celotno življenjsko obdobje. Naš cilj je biti vaš partner pri ohranjanju zdravja ustne votline v vseh življenjskih obdobjih.

Sandi Troha, dr. dent. med.

Od zaključka študija v Ljubljani leta 1998 do leta 2016 sem delal v zasebni kliniki v Ljubljani in jo od leta 2004 tudi vodil. Sodeloval sem pri razvoju na vseh področjih dentalne medicine in uvajanju sodobnih implantoloških, diagnostičnih, regeneracijskih in tehnoloških postopkov in metod. Z združevanjem znanj in kliničnih izkušenj z različnih področij dentalne medicine smo v zasebni kliniki vrsto let uspešno zagotavljali celovito obravnavo pacientov na enem mestu. Pri svojem delu se enako poglobljeno posvečam ohranjanju, zdravljenju in nadomeščanju zob in obzobnih tkiv.

Nadja Gerovac, med. teh.

Po končani srednji zdravstveni šoli sem se leta 1989 zaposlila na Kliničnem oddelku za kardiologijo Kliničnega centra v Ljubljani. Leta 1999 sem začela delati v zasebni zobozdravstveni ordinaciji v Ljubljani, kjer sem si pridobila izkušnje na področju dela v zobni ordinaciji in na področju ambulantnih operativnih posegov. Področje mojega dela je naročanje pacientov, priprava inštrumentov in izvajanje sterilizacijskih postopkov. Sem asistentka pri vseh zobozdravstvenih posegih v ordinaciji.