Storitev

Cena

Prvi pregled s posvetom, drugo mnenje brezplačno
Pregled 60,00 €

Cenik velja od 25.10.2022.

Po opravljenem pregledu in odčitavanju rentgenskih posnetkov predlagamo načrt zdravljenja in pacienta seznanimo z oceno stroškov zdravljenja.

Stroški se med zdravljenjem ne spreminjajo, razen če je bila ta možnost vnaprej predstavljena.

Pri soodločanju o načinu zdravljenja želimo biti vsakemu pacientu dostopni in upoštevamo njegove potrebe, pričakovanja, želje in zmožnosti. Pred dokončno odločitvijo o vrsti in načinu zdravljenja vsakemu pacientu predstavimo še druge možne in primerljive, vendar različne načine zdravljenja.

Ob upoštevanju strokovnih meril ni slabih načinov zdravljenja, obstajajo samo dobre in boljše rešitve. Pacienta vedno seznanimo še z možnostjo pridobitve drugega mnenja.

Načrta in predračuna zdravljenja ni možno strokovno in odgovorno pripraviti brez opravljenega kliničnega pregleda in odčitavanj rentgenskih preiskav.

Cenika iz zgoraj navedenih razlogov zato ne objavljamo v celoti!

V Ordinaciji dentalne medicine vsem pacientom, ki so opravili rentgenske preiskave (ortopan in CBCT) drugje in se odločajo o načinu zdravljenja, nudimo možnost brezplačnih posvetov za pridobitev drugega mnenja.

V skladu z Zakonom o bolnikovih pravicah imajo pacienti pravico do obveščenosti in vpogleda v cenik vseh storitev na recepciji Ordinacije dentalne medicine. Vse dodatne informacije o ceniku storitev dobite pri našem osebju.

NAČIN PLAČILA

  • Plačilo z gotovino

  • Nakazilo na transakcijski račun št. SI56 0201 0026 2116 567
    (odprt pri NLB)

  • Pametni telefon s sistemom mBills

  • Plačilne kartice